Столичният общински съветник от МК БСП за България Ваня Григорова обяви в

...
Столичният общински съветник от МК БСП за България Ваня Григорова обяви в
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Имам планове да създам собствен политически проект

Столичният общински консултант от МК „ Българска социалистическа партия за България "  Ваня Григорова обяви в утринния блок на bTV, че обмисля основаването на собствен политически план, само че не пожела да навлиза в елементи по кое време това ще се случи. По време на изявлението Григорова показа, че е имала неофициални диалози с управлението на Българска социалистическа партия да взе участие на изборите на парламент, само че тя е отказала.

Още след края на локалните избори неведнъж заявих, че няма да се кандидатирам за депутат, тъй като с това управление на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да работя. Там има хора, които не желаят да ме виждат, тъй като споделям, че това Българска социалистическа партия не е изразител на ползите на работещите, добави общинският консултант.

Тя употребява случая, с цел да подсети, че и сега не е партиен член на Българска социалистическа партия, а е част от гражданската квота на партията в Столичния общински съвет. Относно решението на някои социалисти да изоставен обединението Българска социалистическа партия – Обединена левица Ваня Григорова изрази мнение, че това се е случило, защото са се надявали на водачески места в листите и откакто не ги получили, се отдръпнали.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР